Forside Om meg Kontakt

Reise

Vakre Florida

Idet vi gikk ut av flyplassen slo varmen imot oss. 37 grader i skyggen, svetten rant. Vi hoppet inn i en taxi som tok oss til hotellet. Tok ikke lange tiden før vi skjønte at vi hadde gjort et skikkelig røverkjøp. Hotell + fly for 2650 kr, hadde ikke forventet at det skulle være så fint og luksus. Rommet var stort og alt var fantastisk.

Å ankomme stedet vi bodde i Orlando var som å komme til en annen verden. En verden der alt var bygd opp rundt disney. Hvor spiste vi middag? I Downtown Disney. Det er nærmeste byen og dit gikk det gratisbusser. 

Av parkene valgte vi å besøke Epcot og Magic Kingdom. Fantastiske fornøyelsesparker begge to, om jeg skulle dratt igjen ville jeg lagt inn en vannpark i programmet også. Å gå rundt var ufattelig varmt, vi måtte sette oss ned å innta drikke VELDIG ofte. I Epcot besøkte vi forskjellige "land", ett av dem var Norge. Jeg var i himmelen da jeg fant ut at de hadde både skolebrød og norsk godteri. Allikevel vil jeg si at jeg likte Magic Kingdom enda bedre. Attraksjonene var morsommere, om du drar dit må du innom "Space Mountain"- loved it.

Da fikk dere vite litt mer om dagene våre i Florida. Om vi ikke var i en park, koste vi oss ved ett av bassengene på hotellet. På kvelden dro vi til den gratis disneybyen eller spiste middag på hotellet. Det ble også noen glass vin, kortspilling og bading i bassenget om natten. Fantastisk ferie, skal absolutt besøke Florida igjen en gang i fremtiden. Kanskje valget faller på Miami da? Kunne virkelig tenke meg å oppleve den byen også.

On my way back to New York City

Da forlater vi vakre Florida og setter nesen mot New York. Sitter på flyplassen og venter på et forsinket fly. Har inntatt litt for mye mat, så kvalm er jeg og. Det eneste som gleder meg for øyeblikket er at vi sitter inne og ser ut på de store regndråpene og den mørke himmelen. Hadde vært alt for trist å reise fra solen vi har hatt med oss alle dagene. Ellers gleder jeg meg til å komme tilbake til byen jeg elsker- New York, New York <3 

Disneyworld - Bilder fra Magic Kingdom


Neste stopp - Disneyworld - Epcot

Heisann hoppsann! I dag skal vi besøke en av parkene i DisneyWorld, nemlig Epcot. Blir spennende å se hvordan det er der, spesielt i "Norge". På onsdag står Magic Kingdom på planen, kanskje prinsessefølelsen kommer snikende? En ting som blir spennende er å gå rundt i denne stekende varmen en hel dag- heteslag?

Portobello - spaghetti og kjøttboller

Nok en herlig dag i Orlando, Florida. Etter mange timer ved bassengkanten hoppet vi på en buss til Downtown Disney. Det går gratisbusser fra hotellet og turen tar ca 5 minutter. Her finner du mange restauranter og butikker, dette er ikke en av parkene, ligner mer en liten by - og det er 100% gratis å gå rundt der.Det er en del spisesteder å velge i, italiensk fristet mest, dermed endte vi opp på Portobello.

På grunn av varmen merker jeg at sulten uteblir helt, ingenting frister. Faktisk valgte jeg meg noe jeg egentlig ikke er spesielt glad. Spaghetti har aldri vært min favoritt, men denne var god da, spesielt kjøttbollene!

Slik er været i Orlando, Florida..

.. jeg har det ganske greit med andre ord :) Solen og varmen nytes dagen lang, elsker dette stedet.

Endelig fremme i Florida

Endelig fremme. Hotellet er fantastisk, stedet er fantastisk og været er fantastisk. Akkurat nå er vi to rimelige fornøyde piker altså. Jeg skal gå på jakt etter badehåndkle og hoppe i bikinien. Dere får et lite bildedryss:

Maria Forvik

22, Asker

Hei! Jeg heter Maria og er 22 år gammel. Studerer førskolelærer og er på jakt etter et sunnere liv. Denne bloggen er først og fremst for å holde min egen motivasjon oppe. Her får du rett og slett små glimt av min hverdag. Tidligere har jeg bodd i og blogget fra New York City. Tørr ikke påstå at livet mitt er like spennende i dag, men hyggelig at du titter innom likevel :)

Kategorier

Arkiv


hits