Forside Om meg Kontakt

mai 2011

Carrie Bradshaw's front door..

Vakre Florida

Idet vi gikk ut av flyplassen slo varmen imot oss. 37 grader i skyggen, svetten rant. Vi hoppet inn i en taxi som tok oss til hotellet. Tok ikke lange tiden før vi skjønte at vi hadde gjort et skikkelig røverkjøp. Hotell + fly for 2650 kr, hadde ikke forventet at det skulle være så fint og luksus. Rommet var stort og alt var fantastisk.

Å ankomme stedet vi bodde i Orlando var som å komme til en annen verden. En verden der alt var bygd opp rundt disney. Hvor spiste vi middag? I Downtown Disney. Det er nærmeste byen og dit gikk det gratisbusser. 

Av parkene valgte vi å besøke Epcot og Magic Kingdom. Fantastiske fornøyelsesparker begge to, om jeg skulle dratt igjen ville jeg lagt inn en vannpark i programmet også. Å gå rundt var ufattelig varmt, vi måtte sette oss ned å innta drikke VELDIG ofte. I Epcot besøkte vi forskjellige "land", ett av dem var Norge. Jeg var i himmelen da jeg fant ut at de hadde både skolebrød og norsk godteri. Allikevel vil jeg si at jeg likte Magic Kingdom enda bedre. Attraksjonene var morsommere, om du drar dit må du innom "Space Mountain"- loved it.

Da fikk dere vite litt mer om dagene våre i Florida. Om vi ikke var i en park, koste vi oss ved ett av bassengene på hotellet. På kvelden dro vi til den gratis disneybyen eller spiste middag på hotellet. Det ble også noen glass vin, kortspilling og bading i bassenget om natten. Fantastisk ferie, skal absolutt besøke Florida igjen en gang i fremtiden. Kanskje valget faller på Miami da? Kunne virkelig tenke meg å oppleve den byen også.

On my way back to New York City

Da forlater vi vakre Florida og setter nesen mot New York. Sitter på flyplassen og venter på et forsinket fly. Har inntatt litt for mye mat, så kvalm er jeg og. Det eneste som gleder meg for øyeblikket er at vi sitter inne og ser ut på de store regndråpene og den mørke himmelen. Hadde vært alt for trist å reise fra solen vi har hatt med oss alle dagene. Ellers gleder jeg meg til å komme tilbake til byen jeg elsker- New York, New York <3 

Disneyworld - Bilder fra Magic Kingdom


Neste stopp - Disneyworld - Epcot

Heisann hoppsann! I dag skal vi besøke en av parkene i DisneyWorld, nemlig Epcot. Blir spennende å se hvordan det er der, spesielt i "Norge". På onsdag står Magic Kingdom på planen, kanskje prinsessefølelsen kommer snikende? En ting som blir spennende er å gå rundt i denne stekende varmen en hel dag- heteslag?

Portobello - spaghetti og kjøttboller

Nok en herlig dag i Orlando, Florida. Etter mange timer ved bassengkanten hoppet vi på en buss til Downtown Disney. Det går gratisbusser fra hotellet og turen tar ca 5 minutter. Her finner du mange restauranter og butikker, dette er ikke en av parkene, ligner mer en liten by - og det er 100% gratis å gå rundt der.Det er en del spisesteder å velge i, italiensk fristet mest, dermed endte vi opp på Portobello.

På grunn av varmen merker jeg at sulten uteblir helt, ingenting frister. Faktisk valgte jeg meg noe jeg egentlig ikke er spesielt glad. Spaghetti har aldri vært min favoritt, men denne var god da, spesielt kjøttbollene!

Slik er været i Orlando, Florida..

.. jeg har det ganske greit med andre ord :) Solen og varmen nytes dagen lang, elsker dette stedet.

Endelig fremme i Florida

Endelig fremme. Hotellet er fantastisk, stedet er fantastisk og været er fantastisk. Akkurat nå er vi to rimelige fornøyde piker altså. Jeg skal gå på jakt etter badehåndkle og hoppe i bikinien. Dere får et lite bildedryss:

På flyplassen - Florida om få timer

Hola! We're on our way to Florida. Sitter på flyplassen, litt tidlig ute. Flyet går om litt over 1 time- og om 4 er vi i Orlando. Værmeldingen viser strålende sol og 38 grader. Skjønner godt om dere er litt misunnelige, hehe.

Se på søte Elise, at hun er klar for ferien er det ingen tvil om. Anbefaler en tur innom bloggen hennes.Ha en fin dag alle sammen, neste gang vi snakkes er jeg på plass i varme og solfylte Florida.

Florida i morgen

God morgen. Jeg må bare si en ting, du vet du bor i New York når du får kyllingvinger og milkshake levert på døren kl 2 om natten. Det gjorde nemlig jeg og Elise da lysten på noe godt plutselig meldte seg.I natt reiser vi til Florida- Disneyworld, bading, sol og 38 grader. Can't wait. 

I put my new shoes on

Når vi egentlig skulle gå over Brooklyn Bridge og besøke Met steps begynte det plutselig å regne. Hmm, hva gjør man da? Da utsetter man planene og reiser på shopping istedet. Jeg kom hjem med en jakke, et par sko, en bluse og en shorts. Endelig begynner det å dukke opp sommerklær jeg virkelig liker i butikkene.

Sandaler med kilehæl fra DSW (Designer Shoe Warehouse). Disse kommer til å bli en sommerfavoritt.

Jeg savner dere!!!Kjendis

Hipp hipp hurra, gratulerer med dagen kjære Norge! Så gøy at mange har sett meg på NRK fra de filmet 17 mai toget i Brooklyn, noen har også lagt merke til et bilde fra dagen på side2.no. Å-kjendis, haha.

"Borte bra, hjemme best". Det ordtaket passer veldig godt for hvordan jeg føler det idag. Jeg savner bunaden min, å gå i tog rundt Skaugum, møte masse kjente, norsk grillmat og norsk is. Greit nok at vi fikk feiret litt på forhånd i Brooklyn, men det ble jo ikke helt det samme, for å si det mildt. Skal sies at vi lagde vår egen lille feiring i går kveld da. Spiste på favorittrestauranten, Tao. Det tok ikke lang tid før vi skjønte at de på bordet ved siden av oss var norske- jentene som hadde fått i seg litt vin fant ut at vi skulle synge nasjonalsangen kl 00.00. Det gjorde vi, eller de i allefall, jeg ble egentlig litt flau. Nabobordet hang seg på, da ble det mye mer morsomt. 

Håper dere hjemme har hatt en toppers dag og får en flott kveld - gratulerer med dagen Norge!17 Mai feiring i New York

Igår, 15 mai, var det 17 mai feiring her i New York. Regner med at grunnen til at det ikke feires på selve dagen er at nordmenn er på jobb da, i tillegg er det vel kanskje lettere å stenge av så mange gater på en søndag.

Feiringen fant sted i Brooklyn, her bor det nemlig en del nordmenn/ etterkommere av nordmenn. Det hele startet med et stort tog, vil vel nesten heller kalle det en parade. Vi var selvfølgelig en del av den. Gikk med sjømannskirken her nede. Etter toget var avsluttet ble det vafler med bringebærsyltetøy og pølser i lompe.

Visste dere at vi har en egen "Miss Norway" i New York? Det visste ikke jeg..

.. også har vi maange søte små frøken norge. De vinket på kongeligvis selvsagt!

Fanen til sjømannskirken som vi gikk sammen med. Da vi nærmet oss dommerene fikk vi streng beskjed om å stille oss opp på flotte linjer, dette skulle vi nemlig vinne. Så da ble det nasjonalsang og skikkelig 17 mai følelse.

HEIA NORGE! Av en eller annen grunn dukket det opp et par innslag med svenske saker og ting i paraden. Hvorfor skal de absolutt snike seg inn overalt? Wake up call, dette er VÅR dag, ikke deres!

Norge i rødt, hvitt og blått!

Fornøyde jenter, viste seg at vi ikke trengte paraplyen da. Været ble faktisk MYE bedre enn meldt.

Dette likte jeg, hvertfall bedre enn sekkepipene som kom hvert 5 minutt. Hva har det med Norge å gjøre?

Roald Amundsen, ja.

Herlig å se små piker og gutter i bunader som veivet med flagget sitt. 17 mai, er vi så glad i!

Så kom vi kanskje til det beste av alt. Vaffel og pølsebod, du kunne til og med kjøpe solo.

Elise var veldig fornøyd med den nystekte, varme og gode vaffelen.

Jeg var mer fornøyd med pølsene. Smakte som de hjemme, for første gang. Lykke. 

Denne dagen fikk meg til å innse hvor gjerne jeg skulle vært hjemme på vår nasjonaldag. Litt trist at jeg befinner meg på andre siden av verden akkurat da. Vil ønske alle hjemme en fantastisk 17 mai feiring i morgen! :)

Black, white and gold

Når jeg var på Century 21 på torsdag var jeg nok en gang på utkikk etter noen clutcher, spesielt svart og hvit. Det har jeg egentlig lett etter så lenge jeg har bodd i denne byen, men har rett og slett ikke funnet noe særlig.

Da jeg fant både sort og hvit måtte jeg bare kjøpe begge. 120 kr for hver- det er jo billig.Så dukket denne opp da, gull! Den falt jeg for med en eneste gang, liker spesielt at det er så stor plass i den.

Ny jakke, ny genser og nye skoJakke- Zara // Genser- Victoria's Secret // Bukse- Pieces // Sko- Mär-ket // Clutch- Elaine Turner

Brooklyn bridge og Met steps

God morgen. Herlighet, nå er det lørdag igjen- om 1 uke på denne tiden er vi i Florida! Gjett om det skal bli deilig, spesielt siden New York været ikke er noe særlig fremover. Idag er en av de få dagene det ikke er meldt regn, så da er det bare å utnytte den da. Planene er to av tingene som står på must-listen imens vi er her.

Først skal vi gå over Brooklyn Bridge- tenk at vi ikke har fått gjort det før nå. Etter turen er gjennomført skal vi besøke "Met steps". Trappetrinnene er vel kanskje ikke like kjent som broen, men jeg kan love at deg at du har sett de før, i allefall om du ser på Gossip girl. Disse finner du utenfor Metropolitan Museum of Art.

Taxi? Nei takk, vi har limousine!Gratulerer med dagen Jeanett!

Igår var det et bursdagsbarn her i New York. Skjønne Jeanett fylte endelig 20! Jeg og Elise hadde avtale med moren hennes om å gjøre dagen ekstra hyggelig for henne. Klokken 07.00 spratt vi opp av sengene våres, fant frem magnoliakaken som sto i kjøleskapet, bursdagshatter og litt dilldall. En time senere satt vi turen mot Jersey der Jeanett bor i et superfint leilighetskompleks med tre andre søte piker. Vi var veldig spente på om hun var våken, og var hun hjemme? Tenk om hun dro et sted? Litt før ni sto vi utenfor døren og banket på som bare det.

Det tok laaaang tid før vi fikk noe tegn om at noen befant seg i leiligheten. Vi banket så hardt på døren at han som bodde ved siden av kom ut, fordi han trodde det var til han. Der sto vi da, 5 jenter med bursdagshatter og kake med lys- ingen svar. Vi ga ikke opp, plutselig åpnet et trøtt og overrasket ansikt døren. Veldig vellykket. 

Må si jeg liker utsikten fra Jersey og over til Manhattan. Også må jeg jo nok en gang si gratulerer med dagen Jeanett! Kvelden feiret vi på tapasrestaurant med god mat og drikke- og PinkBerry til dessert selvfølgelig.

Skulle ønske jeg var rik, jeg..

Åh, ble ikke bare litt misunnelig når Elise kom hjem med posene sine i går. Ble litt shopping på Woodbury ja, teite kroppen min som nektet meg å bli med. Jeg SKAL få tatt meg en tur dit før vi drar hjemover. Du kan virkelig gjøre kupp. Elise kom hjem med en nydelig kjole som egentlig koster 18000 kr, hun fikk den for under 2000!

Så må jeg nesten tipse dere om et spisested her i New York. Serendipity- dra dit! Egentlig ikke for å spise maten, men desserten derimot. Mmm.. Får vann i munnen bare av å tenke på det vi spiste der i går.Først har vi min dessert. Banansplit. Alle som kjenner meg vet at jeg har snakket en del om den jeg spiste på Malta? Denne var ENDA bedre- da er den god altså. Tviler veldig sterkt på at du finner en som slår denne.Så har vi Elise sin dessert da. "Frozzen hot chocolate", den var visst ikke så verst den heller, hehe.

Restauranten finner du på 60ene gate, mellom 2 og 3 avenue! Absolutt verdt et besøk om man vil ha noe søtt og godt. Må belage seg på litt ventetid da. Vet at det ofte er over 2 timer, var heldige i går- ventet 15 min. 

Woodbury = outletGod morgen! Gjesp, jeg er trøtt. Vekkeklokken sto på, jeg skulle nemlig på shoppetur. Woodbury ligger omtrent 1 time fra Manhattan. Outlet shopping er alltid gøy og her finner man flere herlige butikker. Kan jo nevne noen? Hmm.. American Apparel, Balenciaga, BCBG, Kenneth Cole, Michael Kors, YSL, Jimmy Choo. 

Selvfølgelig måtte jeg våkne opp i en kropp som var lite samarbeidsvillig. Magen og ryggen gjør like vondt begge deler, så da måtte jeg jo bare bli hjemme. Kjedelig, blir sikkert ikke mer gøy når Elise kommer hjem med poser derfra i ettermiddag. Velvel, får se de to kvartfinalene som spilles i hockey-vm jeg da.

Sommer på jorda..

.. smil overalt :)Som jeg elsker dette været. De siste dagene har det kun vært sol, har faktisk blitt litt solbrent. Å gå tur nede ved havet er blitt en fast del av dagen, vannet glinser og sjølukten får det til å krible i magen. Deretter går turen til parken, prøver å bli litt brun før avreise til Florida om 11 dager. Elise har jukset, hun har nemlig tatt sol. 

Min lillesøster er søtConey Island - Strand og fornøyelsespark

For en fantastisk følelse å kjenne sanden mellom tærne. Coney Island ligger i den sørlige delen av Brooklyn, her finner du en stor sandstrand og en fornøyelsespark. 30 minutter med t-bane, plutselig var det som om vi befant oss et helt annet sted enn i New York. Å tilbringe sommerdager her er rett og slett nesten som syden.En liten stund ble jeg stående og bare beundre havet, som ser ut til å være uendelig. For et fint sted.Men etterhvert måtte jeg jo leke meg litt selvfølgelig. Var av en eller annen grunn utrolig rastløs i dag, så dette var virkelig stedet å være. Deilig å kjenne saltvannet under føttene, kaldt, men veldig veldig godt også.Etter å ha kost oss på stranden i noen timer testet vi ut den lille fornøyelsesparken som ligger rett ved siden av. Det kriblet i magen av de få "karusellene" vi tok på idag, hvordan skal det gå med meg i DisneyWorld? Har av en eller annen grunn blitt mye mer pysete med årene, før elsket jeg de sykeste berg og dalbanene.Litt mat måtte jo til før vi dro hjemover. Helt utrolig fornøyd med denne dagen, håper vi får presset inn enda en Coney Island-tur iløpet av de siste ukene her. Programmet fremover er rimelig tett skal jeg si dere.

Marc by Marc JacobsTimes Square på kveldstid
The best milkshakes in town


I New York? Lyst på milkshake? Besøk "The Diner" i Meatpacking District. 14th street, 9th avenue.

Lørdagskveld med søte piker

Sommeren er fremdeles i New York, jeg elsker byen mer og mer for hver dag som går. Formiddagen ble brukt til noen timers shopping i favorittgaten, Bleecker Street. Kjøpte blant annet kjolen jeg har på meg på bildet under.

Så var det på tide med litt middag da. Hard Rock Café var avtalt for flere dager siden, har gått og tenkt på de kyllingvingene litt for lenge nå. Greit gode, altså. Elise og Madeleine var det herlige selskapet for kvelden.Etter restaurantbesøket tok vi oss den lille gåturen til en av kinoene på Times Square. "Something Borrowed" har fått alt annet en gode kritikker her nede, men nok en gang er jeg litt uenig. Noen av skuespillerene var litt så som så, men historien var jo uansett søt. Litt klisje selvfølgelig, men det er vel slik jentefilmer skal være? 

Frokost på McDonalds

Som sagt er lørdag dagen da vi spiser akkurat hva vi vil, akkurat når vi vil. Derfor endte vi opp på McDonalds i dag tidlig. Ble ikke noe stor meny da, bare så det er sagt. Dobbel cheeseburger, barnemeny pommes frites og liten sjokolademilkshake. Heldigvis er det ikke noe som gjøres ofte, første gang vi har spist frokost der faktisk.Om du besøker en McDonalds hjemme i Norge rundt frokosttider er det eneste du møter kleine mennesker, nå i mai vil vel dette i stor grad bestå av russ. I New York derimot, her var det nesten fullt. På flere av bordene satt det barnefamilier og tro det eller ei, mange eldre var det også. Godt vi har litt sunnere vaner hjemme!

Lørdag = kosedag

Nå skal jeg bare sove, når jeg våkner igjen er det skikkelig kosedag. Spiser hva vi vil og finner på hyggelig ting. At vi bare har igjen 4 lørdager her er en skremmende tanke! Gjett om de skal nytes da dere? JA, det skal de!

Sommer i New York - No doubt about it!

Solen strålte inn gjennom vinduet i dag tidlig, en gledelig overraskelse ettersom det egentlig var meldt overskyet. Vi er så heldig å ha en park like rundt hjørnet, slik er det ikke for alle som bor i New York. Dette utnytter vi derfor mest mulig så fort solen titter frem. Skal sies at Central Park er førstevalget, men det blir heller når det er avtalt på forhånd ettersom det er litt reisevei. Når vi først drar dit, er vi der hele dagen.Nå er det ikke lenger noen tvil. Sommeren er kommet til byen. Når man kan ligge i bikini og sole seg kan man med sikkerhet kalle det sommer. Værmeldingen melder aldri noe lavere enn 20 grader, og det gjør meg så GLAD!På dager som denne skulle man ønske man bare kunne bli i denne fantastiske byen for alltid. Akkurat nå vil jeg på ingen måte hjem. Jeg liker meg her og kunne vært her for alltid, hvertfall på sommeren. Da hadde det selvfølgelig vært nødvendig å flytte familien ned hit da, og Stian. Kunne ikke tenkt meg noe bedre akkurat nå.

Det er så herlig med sol

Ingenting er bedre enn å våkne av at solen stråler inn gjennom vinduet. Blå himmel, en perfekt start på helgen. Da er det bare å komme seg ut i det fine været. Først står frokost på planen, så tar vi turen til parken.

Kondis? Hva er det for noe?

Hjemme fra årets første skikkelig joggetur. Ble ikke veldig motivert da jeg våknet til øs pøsende regnvær. Allikevel ble det nye treningsutstyret tatt på og turen gjennomført. Var vel ute i rundt 45 min, kan ikke huske sist jeg var så våt, kan heller ikke huske sist jeg var så svett for den saks skyld. Det eneste jeg tenkte på var hvor deilig skulle bli å komme hjem, men er stolt av å ha kommet i gang, dette går veien!

En dag det blir litt finere vær skal jeg legge turen til Central Park. Herregud, se hvor stor den faktisk er.

It's time to get fit

Som sagt har jeg gjort litt endringer i kostholdet. Fra nå av er det lavkarbo som gjelder, men jeg unner meg litt sukker og søtsaker en dag i uken. Fra i dag vil også jogging stå på planen. Målet er å gjøre kroppen sunnere.

Mange klarer vel å gjette seg til hvilken butikk jeg besøkte i går, når dere ser logoen på posen jeg fikk med meg hjem? Svaret er NikeTown. En stor 5 etasjers butikk som ligger mellom 5th avenue. Utvalget er fantastisk.Det er så mye å velge i, skulle jeg tatt valget på egenhånd ville jeg blitt stående og titte ut i luften i flere timer. Heldigvis er de ansatte veldig flinke og behjelpelige, dermed ble det å ta med meg riktig sko hjem mye enklere. Sports-bh, løpetights og en singlet "som puster" ble også lagt i handlekurven. Med andre ord er jeg veldig klar for min første joggetur i morgen tidlig. Nå er det på tide å ta kvelden. God natt New York, god morgen Norge!

Let's do this!

Så gøy at mange ville være med på en liten skjerpings frem mot bikinisesongen. Let's do this. Fikk noen andre kommentarer på innlegget også. En av dere lurte på oppskriften på lavkarbo is, jeg linket til den, men gjør det gjerne igjen- den finner dere her. En annen forsto ikke hvorfor jeg ville slanke meg, da må jeg si at det er heller ikke det jeg har tenkt til. Jeg ønsker å føle meg sunn og frisk ved å spise mat som gjør kroppen min fornøyd. Lavkarbo passer nok ikke alle, men jeg tror det kan passe meg godt. Har på ingen måte tenkt til å sulte meg og tilslutt se ut som en strek. Det eneste jeg ønsker å oppnå er å være sunn og fornøyd selv.

Nå skal jeg ut å gjøre litt innkjøp som kanskje kan føre meg et steg nærmere bikinikroppen, noen som vil gjette hva det er? Turen går til en butikken med mange etasjer som ligger på 5th avenue. Vi snakkes senere.

Inspirert av fotballfrue

Ok da, det er kanskje ikke fotballfrue som er grunnen til at vi tester ut lav-karbo, men å prøve ut noen av oppskriftene hun legger ut er nok absolutt ikke helt feil. I kveld lagde jeg og Elise lavkarbo is til gossip girl. Veldig god. Veldig mektig var den også, men det er helt i orden- gjør meg ikke noe å ha litt igjen i fryseren.

Nei, nå er det ikke lenge igjen til bikinisesongen. Full skjerpings her i gården, noen andre som er med på den?

Hyggelig besøk og 1 mnd til hjemreise

Nå har Anniken, Elisabeth og Ida, som har vært i New York den siste uken, satt kursen hjemover mot Norge igjen. Veldig hyggelig å se noen av jentene fra Asker, begynner virkelig å savne alle hjemme nå. 

Tenk at idag har jeg vært her i 3 måneder, om bare 1 skal jeg hjem. Det blir både godt og vondt. Å se alle der hjemme blir så herlig, spesielt familien og Stian. Er en god del piker det skal bli godt å møte også. Andre ting jeg gleder meg til er å sove i egen seng, spise norsk mat, litt friskere luft og ikke minst roligere omgivelser. Allikevel kommer det til å være veldig trist å reise herfra. Spesielt kommer jeg til å savne min søte roomie, Elise. Billige shopping- og matpriser kunne jeg gjerne hatt hjemme også. Det samme gjelder Tao og Pinkberry.

En ting er sikkert, den siste måneden skal nytes fullt og helt. Vi har masse planer for hva vi skal gjøre her i byen, og vi reiser til Orlando i Florida om 19 dager. Der står soling, god mat, shopping og DisneyWorld på planen.

Good morning

Ny uke, nye muligheter! Det første ønsket jeg har er at Norge skal slå Usa i hockey, sitter og ser kampen på nettet. Må også benytte sjansen til å gratulere med seier over Sverige, nå er vi ikke lenger "lillebror". 

Mandager har blitt en av mine favorittdager her nede, noen som vil tippe hvorfor? Svaret er "Gossip girl", vi samler oss rundt tv'en klokken ni for å se den nyeste episoden. Etter vi møtte Ed Westwick (Chuck Bass) har jeg blitt enda større fan, det er absolutt et av høydepunktene i løpet av uken. Bare 3 episoder igjen av sesongen nå.

Jeg sier bare - Nam!

Igår sto som sagt Tao på kveldsplanen. Maten her er rett og slett uslåelig. Alle rettene har sin egenart og smak. Av det jeg har spist har alt vært godt, er ikke så lett å bestemme seg for hva man skal velge med andre ord. Når vi først er på Tao, da skal jeg kose meg skikkelig- kjører derfor på med en 3-retters. Her er det jeg spiste i går:

Til forrett ble det "Pork Spring Rolls" som kommer med dippsaus på siden.  Alt på denne menyen frister, noe som gjør det å bestemme seg vanskelig. Kan også på det varmeste anbefale "Jumbo Shrimp" og "Crabcakes"

Hovedretten- "Crispy Orange Chicken". Denne retten er det vanskelig å beskrive med ord. Den gir rett og slett vann i munnen- helt himmelsk. Ettersom jeg fant min favoritt tidlig har jeg ikke prøvd så veldig mye annet. Har jo fått smake litt av andre da. Om du for eksempel ønsker noe fra sjøen bør "Crispy Coconut Shrimp" vurderes.

I ble det bare helt vanlig is til dessert. Valget av smaker falt på kokosnøtt, vanilje og kaffe. 

MEN- min egentlig favoritt er "Giant Fortune Cookie", denne anbefaler jeg alle å prøve:

Prøv å passe på at du sparer litt ekstra plass i dessertmagen- ikke fyll den med noe annet. Inne i denne store fortunecookie'n finner du på den ene siden hvit sjokolademousee og på den andre mørk sjokolademousee. Aaaaaltfor god, nesten så det er skummelt. Frukten gjør desserten helt perfekt, rett og slett.

Maria Forvik

22, Asker

Hei! Jeg heter Maria og er 22 år gammel. Studerer førskolelærer og er på jakt etter et sunnere liv. Denne bloggen er først og fremst for å holde min egen motivasjon oppe. Her får du rett og slett små glimt av min hverdag. Tidligere har jeg bodd i og blogget fra New York City. Tørr ikke påstå at livet mitt er like spennende i dag, men hyggelig at du titter innom likevel :)

Kategorier

Arkiv


hits