Forside Om meg Kontakt

mai 2010

Om meg

Navnet er Maria. Jeg kom til verden den en vakker høstkveld i september, for ganske mange år siden. Jeg var veldig avhengig av mammaen min, og gråt nesten hver gang jeg skulle i barnehagen (en smule mammadalt, ja).  Vel jeg har vokst litt siden da. Året etter videregående jobbet jeg i barnehagen med søte små.

Fra februar til juni i 2011 bodde jeg i New York City, nærmere bestemt East Village. Der studerte jeg engelsk og mote. Nå er jeg tilbake i lille Norge. Ingen tvil om at New York alltid vil ha en spesiell plass i mitt hjerte, byen er rett og slett helt fantastisk! Har forelsket meg helt, så skal uten tvil tilbake. Om noen ønsker tips eller lignende om dere skal på ferie dit, ikke nøl med å kontakte meg på mail :) Nå studerer jeg førskolelærer og er 100% sikker på at jeg har tatt det riktige valget. Gleder meg til å bli ferdig og komme meg ut i jobb. Ellers bor jeg i Asker, sammen med min kjære - Stian. Vi møttes og ble sammen i 2008 og flyttet sammen i 2009. På denne bloggen vil dere få små glimt fra min hverdag!

 

Maria Forvik

22, Asker

Hei! Jeg heter Maria og er 22 år gammel. Studerer førskolelærer og er på jakt etter et sunnere liv. Denne bloggen er først og fremst for å holde min egen motivasjon oppe. Her får du rett og slett små glimt av min hverdag. Tidligere har jeg bodd i og blogget fra New York City. Tørr ikke påstå at livet mitt er like spennende i dag, men hyggelig at du titter innom likevel :)

Kategorier

Arkiv


hits