Forside Om meg Kontakt

april 2011

Min beste sommer

Som mange sikkert har fått med seg kjører blogg.no en konkurranse i samarbeid med Escada, der man kan vinne en reise for to til vakre Goa i India. Oppgaven går ut på å skrive om ditt beste sommerminne, men for min del blir innlegget om min beste sommer. Sommerferien i 2008- da jeg møtte og ble kjent med verdens beste gutt.

Jeg husker sommerferien i 2008 som om det var i går. 17 år gammel og nesten den eneste i jentegjengen som ikke fikk lov å reise til Magaluf. Ikke en god start med andre ord. Det skulle vise seg å bli mye bedre med tiden, den dag i dag er jeg overlykkelig for at mamma ikke lot meg dra. Noen uker før jentene var klare for avreise, dukket det opp en ny og spennende person- som skulle vise seg å til stor grad endre deler av livet mitt.

Det hele begynte en varm og deilig førsommerkveld. Jeg hadde vært ute med vennegjengen og hoppet på siste buss hjem. Skulle absolutt ha tak i en person, men kunne ikke finne mobilen min noen steder. Hva gjør man da? Jo, man spør noen på bussen pent om man kan låne. Stian, som nettopp hadde fylt opp kontantkortet, lånte velvillig bort mobilen sin. Jeg takket pent og tenkte ikke noe særlig mer over saken. Et par dager senere, da jeg var på besøk hos en kompis dukket det plutselig opp et msn-vindu når jeg satt på pc'en hans. Det viste seg å være Stian og vi fant etterhvert ut at vi hadde møtt hverandre et par uker tidligere- på bussen. Samtalen hadde god flyt og etter dette forsatte vi å holde kontakten. Vi ble noen dager senere enige om å møtes og finne på noe, egentlig mest ettersom vi begge var blitt "forlatt" av venner som hadde reist på ferie.

Vi klikket med en gang. Personlig var jeg litt redd for at jeg ikke skulle ha noe særlig å snakke med gutten om, vi kjente hverandre jo ikke særlig godt. Det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt. Tok ikke mange dagene før jeg virkelig var litt betatt og følte at jeg hadde møtt en som ikke var som alle andre personer. 

Dagene vi tilbringte sammen gjorde noe med meg. Alle inntrykk ble mye sterkere enn de hadde vært tidligere. Jeg husker følesene, luktene, lydene - absolutt alt. Sommerfuglene i magen ble større for hver dag som gikk.

En herlig kveld i august kunne jeg endelig kalle han kjæresten min. Alt hadde gått veldig fort- noe som førte til at ganske mange hadde tanker og meninger om oss. For å være ærlig trodde nok de fleste at forholdet kom til å ta slutt fort. Jeg var vel egentlig aldri i tvil, dette var noe som ville vare lenge. Viser seg jo at jeg hadde rett :) 

 

Ben & Jerry's er overvurdert!

God morgen! Da er det endelig lørdag og i dag har vi flere koselig planer. Starter dagen med brunsj-pannekaker på Life. Middagen finner sted på Tao, det er noe jeg og Elise har gledet oss til i hele denne uken faktisk.

Jeg må bare få sagt en ting. Aldri tidligere har jeg vært særlig fan av Ben & Jerry's, men siden mange her nede har lagt sin elsk på isen, ga jeg den en sjanse til. Må si den er litt oppskrytt jeg altså- noen som er enige?

Wasabi kylling

I går kveld tok jeg og Elise turen til en japansk restaurant i nabolaget. Vanligvis blir det ofte til at vi spiser på de stedene der vi allerede har smakt maten, da blir man jo garantert fornøyd. Men har funnet ut at vi må teste ut litt mer av det New York har å by på, så skal bli flinkere til å prøve nye og spennende spisesteder.


Miso-suppen som tydeligvis alle får til forrett var ikke spesielt god. Jeg fikk nok etter et par skjeer, så kan ikke si den falt helt i smak, nei. Elise synes den smakte som "hestefôr" - det sier vel sitt? 


Da hovedretten kom på bordet var det andre boller. "Spicy chicken with wasabi", sterkt og godt. Ettersom vi prøver å innta så lite karbohydrater som mulig(bortsett fra på lørdager), ble det kun grønnsaker ved siden av. Lærte i allefall at det kan lønne seg å ta sjansen på nye restauranter da- hit kommer vi til å dra flere ganger.

Ta dine egne valg - uansett!

Jeg har fått noen mail fra jenter rundt omkring der ute som lurer på hvordan det er å være så langt unna kjæresten. Derfor tenkte jeg at et innlegg om mine tanker og meninger rundt dette temaet var på sin plass. 

Når det var avgjort og bestemt at jeg skulle reise hit fikk jeg selvfølgelig en del tilbakemeldinger fra både familie og venner. Noe jeg hørte gang på gang var hvor bra folk synes det var at jeg gjorde dette på tross av at jeg har kjæreste hjemme. Vi bor sammen til og med - men nå skulle jeg ut i verden på "egenhånd". 

Hvorfor skulle jeg valgt å ikke reise hit i 4 mnd pga at jeg har kjæreste? Husker jeg tenkte på det et par ganger da mennesker fortalte meg hvor flott og modig det var. Hvorfor er det modig? Betyr det som oftest slutten? 

Ærlig talt- om et forhold ikke er sterkt nok til å holde en tid fra hverandre, ville det vel ikke holdt i lengden uansett? Når man er på vår alder tror jeg det er viktig å oppleve litt alene, utfordre seg selv, leve livet- uansett om man har kjæreste eller ei. Selvfølgelig vil gutten eller jenta di gjerne ha deg hjemme, men om personen virkelig er glad i deg bør han / hun unne deg noe som vil bli en opplevelse for livet. At Stian tok det med et smil er jeg glad for, selvfølgelig hadde det ikke vært noe særlig om han ikke hadde likt det. Må jo si jeg hadde reist uansett da. Jeg tar tross alt mine egne valg, men det er virkelig godt med en kjæreste som støtter deg i valget.

Forholdet mellom oss har vokst på månedene jeg har vært her nede. Jeg har innsett mer enn noen gang hvor bra jeg har det med Stian. Jeg er så heldig som har en gutt som ønsker meg alt godt her i verden. 

Skal si det var godt å se Stian igjen da. Å ha besøk av han var fantastisk. Jeg trives utrolig godt i denne byen og angrer ikke et sekund på at jeg valgte å reise hit. Allikevel gleder jeg meg til å komme hjem. Ser frem til å våkne opp sammen med kjæresten, tilbringe dagen med han og legge meg med han kvelden.

Uansett vil jeg si til alle unge jenter der ute at det å ha kjæreste ikke bør hindre deg i å leve ut drømmene dine. Jeg har vokst så mye på det å oppleve en "litt annen verden" på egenhånd, og forholdet blir sterkere for hver dag som går. Jeg har tro på at avstand en stund kan gi enda tettere bånd, det er i allefall slik jeg føler det.3 ønskeinnlegg!

De siste dagene har jeg fått noen ønsker om innlegg dere lesere gjerne vil jeg skal skrive:

-Hvordan er det å bo så langt borte fra kjæresten?

-Hvilke steder bør man besøke om man skal på ferie hit?

-Shoppingen i New York City.

Innlegget om mine tanker og meninger rundt det å være så langt unna kjæresten er nesten ferdigskrevet allerede og vil bli postet på bloggen innen få timer- så det er bare å følge med om du er en av de som ville lese om dette.

Så skal jeg selvfølgelig få skrevet litt om New York så snart jeg får tid. Synes det er gøy at dere kommer med litt ønsker, fortsett med det :) Bare å kommentere eller sende meg en mail på forviken@hotmail.com.

Kjendiser spottet i Bleecker Street

I går da vi var på en liten shopperunde i Bleecker Street dukket jammen meg to kjendiser opp. 

"Peyton" fra One Tree Hill og "Danny" fra Grey's anatomy. Ettersom de var ute på tur med den søte lille sønnen sin følte vi ikke akkurat for å spørre om vi kunne ta et bilde, men litt snikfotografering ble det selvsagt likevel.

Bilder - Staten Island Ferry
Sommerdag i Central Park

I dag kom sydenværet på besøk til New York - da måtte vi selvfølgelig ta turen til Central Park.

Lunsjen for dagen var salaten fra EuropaCafé, som jeg har nevnt på bloggen tidligere. 

Må si den faktisk smakte enda bedre enn sist, når den ble spist ute i det fine været.

Når det er sol og sommer skal man kose seg. Derfor ble det jordbær, blåbær, skogsbær og bringebær til dessert.Etter å ha kost oss i parken i over 2 timer var vi veldig svette og egentlig ganske klare for å reise hjem.

Håper på mange slike dager fremover- værmeldingen ser dessverre ikke særlig lovende ut.. krysser fingrene!

26 grader, blå himmel og strålende sol!

For en herlig morgen. Har nettopp kommet hjem fra 1 times gåtur langs vannet her på Manhattan. Solen stråler og det er varmere enn i syden. Temperaturen har holdt seg sånn i 2 dager nå, så vi satser på at sommeren er her for å bli. Nå skal jeg hoppe i dusjen, shave legger og slenge på en sommerkjole- piknik i Central Park venter.


Søte Elise i det fine været.

Robert Pattinson er ikke kjekk..

.. men den nye filmen han spiller i, "Water for Elephants", var veldig bra. Filmen hadde litt av alt. Action, drama og selvfølgelig kjærlighet. En god blanding med andre ord. En eldre mann dukker opp på et sirkus som er ankommet byen, og slik begynner det. Han forteller oss sin historie og vi ser tilbake i tid. Da han var en ung veterinærstudent, som mistet foreldrene sine i en tragisk bilulykke. Ingenting virker meningsfylt lenger - han forlater alt han en gang kjente, og ender opp på et sirkustog. Og derfra utvikler historien seg til å bli spennende, eventyrlig og full av kjærlighet. Filmen ble fort en av mine favoritter.

Tilbake til overskriften, så må jeg si at jeg ikke kan si meg enig med de fleste andre der ute. Robert Pattinson er ikke spesielt kjekk. Elise og Jeanett fikk seg en god latter i går da jeg presterte å si at han ligner på en skilpadde. Han er absolutt ikke stygg, men ikke at de kjekkeste heller- helt midt på treet. Det jeg kan forstå er at man blir litt betatt når man ser han på lerret, de fleste rollene han spiller er jo ganske sjarmerende. 

Trist avslutning på fantastiske dager..

Det var helt fantastisk å ha Stian på besøk her i New York. Tiden gikk fortere enn noensinne før og vi bare koste oss sammen. Turistattraksjoner ble det ikke så mye av, men han fikk i allefall med seg utsikten fra "Top of the rock" og gigantiske Central park. Ellers har det gått mye i shopping og god mat. Stian likte både isen på Pinkberry og maten på Tao like godt som jeg gjør, så da ble det selvsagt flere turer dit. Ellers har vi tatt turen til mange spisesteder her i East Village- og for det meste holdt oss unna stedene der turistene flyter over i påsken. 

Men, all good things come to an end. Stian måtte jo hjem igjen. Nå er det jo tross alt under 40 dager til jeg setter nesen mot Norge, så tiden går nok fort. Skal jo innom Florida en tur i mellomtiden også.Allikevel var det litt trist å se verdens beste kjæreste forsvinne gjennom sikkerhetskontrollen. Skal ikke si det ikke ble tårer. Det kom noen i taxien, så på bussen og til sist på flyplassen. Alt føles litt rart i dag. Det går over etterhvert vil jeg tro, så snart er jeg klar for nye eventyr i New York- den fantastiske byen som aldri sover.

Påske i New York

Tenk at påskeharen fant veien helt hit til New York, takk mamma. At jeg fikk påskeegg med masse norsk godteri var virkelig det eneste som gjorde at påskefølelsen var litt tilstede i går kveld. Å spise sashimi til middag er vel ikke akkurat noe jeg forbinder med påskeaften, men godt var det. Idag er det søndag, og jeg skal bare slappe av. Jeg er klar for å stappe i meg det resterende godteriet og kose meg i sengen med tv-serier. 

Petter Pilgaard is in town

Igår spiste vi på Tao. Restauranten har stadig kjendiser innom, men Petter Pilgaard var ikke akkurat den vi hadde forventet oss å se. Tidligere har Miley Cyrus og Ed Westwick blitt sett når noen av jentene har spist her. Denne gangen ble det Petter og Mari. Nok en gang var ikke bordet klart til tiden, men ettersom maten i restauranten er uslåelig gjør det ikke så mye. 30 minutter etter avtalt tid fikk vi endelig sette oss. Maten var veldig god som vanlig, faktisk så god at vi skal spise der igjen allerede i kveld. 

New York by nightEksamen om 1 time!

Heisann hoppsann. Om 1 time har jeg eksamen i engelsk, men før den tid tenkte jeg at jeg kunne fortelle dere litt om gårsdagen. Den besto av brunsj, World trade center, Madison Square Garden og Sockerbit.

Vi startet dagen med brunsj på "Life". Jeg er så glad i pannekakene der, men selvfølgelig måtte Stian velge noe annet. Han rynket litt på nesen da han så guacamolen, haha- grønne moste ting er skumle nemlig.Med litt mat i magen satt vi oss på t-banen til World trade Center. Sykt hvor fort alt skjedde den 11 september 2001. Til tross for at jeg bare var 10 år gammel da det skjedde husker jeg den dagen veldig veldig godt.

Etter denne turen var jeg klar for litt oppmuntring. Ja, litt optimist må man være, vi dro til Madison Square Garden for å prøve å skaffe billetter til kveldens Rangers-kamp. Vi endte opp i en "cancellation line"- men skjønte etter 1 times tid at det bare var å gi opp. Får heller være der litt tidligere på onsdag kanskje?Nå trengte vi litt sukker i blodet, etter å ha stått helt stille litt for lenge. Da besøkte vi Sockerbit, den svenske godteributikken på Manhatten, som jeg har skrevet om før. Sist var det noen som spurte hvor den lå. Adressen til butikken er 89 Christoffer Street, en sidegate i Bleecker Street. Nam, masse godt, men litt for dyrt.Nå skal jeg på skolen å ha eksamen, imens Stian bare skal slappe av her hjemme. Ønsk meg lykke til :)

I love my life

Dette er et syn jeg liker. Den beste kjæresten utenfor inngangsdøren min i New York. Er så rart å tenke på at han faktisk bare er her på ferie, han må jo hjem igjen. Uff, det kommer til å bli trist. Akkurat nå er virkelig mitt største ønske at han bare kunne bli her sammen med meg frem til Juni, for da skal jo jeg også tilbake til Norge.

Herlighet, for en bra dag vi hadde i går. Etter jeg skrev at dagens shopping var overstått ble det jammen meg en runde til. Da tok vi turen til fifth avenue. En tur innom Magnolia Bakery var vi også, Stian måtte jo få smake de skremmende gode cupcakes'ene. Det ble vel egentlig lunsjen, de er ikke lite mektige for å si det sånn. Etter å ha vært en liten tur på Times Square dro vi hjemover. Varg Veum i sengen sto for tur. Jeg er så glad i de filmene, så da jeg fant ut at det var en jeg ikke hadde sett ble den lastet ned med en eneste gang. 

Når det nærmet seg kvelden var vi klare for litt ordentlig mat. Vi tok turen til en av restaurantene her i nærheten. Nydelig biff til middag, verdens beste sjokoladesufflé med vaniljeis til dessert. Og som jeg kanskje har nevnt har jeg en ganske så grei kjæreste? Han spanderte såklart middagen på meg, herlige gutten :) 

Dagens shopping overstått

Da var dagens shopping overstått. Turen gikk til Soho - og Stian fikk kjøpt seg masse fint. Lurer på hva det er med gutter og shopping? Hver gang vi er i utlandet kjøper Stian seg masse, men hjemme er han som oftest ikke særlig interessert i gå i butikker med meg, eller andre for den saks skyld. Nå slapper vi av i sengen med iskalde colabokser og planlegger resten av dagen. Er en god del å gjøre her, så det bør ikke bli så vanskelig.

Herlig følelseÅh, det var så utrolig godt å se Stian komme gående på flyplassen i går. Tror aldri det har kriblet så mye i magen min noen gang. Vi har tross alt ikke sett hverandre på 2 og en halv måned nå, så det var på tide. 

Dagen i går ble egentlig brukt mest til avslapping og kos. Stian var så heldig at han fikk fly business ned hit, men allikevel sov han ikke noe særlig. Dermed ble det en tidlig kveld, noe som også førte til en veldig tidlig morgen. Klokken halv 7 våknet vi og frokosten ble subway. Nå er det tid for litt shopping i solen.

Da drar jeg til flyplassen..

.. for å møte verdens beste kjæreste som lander i New York om under 2 timer. 

Gratulerer med dagen lillesøster

Hipp hipp hurra for Ingerid som er 11 år i dag!!! Tenk at minste lillesøster allerede er blitt så stor!
Håper du får en kjempe fin dag og at du likte gaven du fikk av meg fra New York. 

Jeg savner deg!

New York i et nøtteskall!


Høye bygninger.


Frihetsgudinnen.


De gule taxiene..


.. og slik gjør du når du skal stoppe en av dem. Just like the movies.


Kjendisene. JA! Det er virkelig "Chuck Bass". 


Starbucks.


"Top of the Rock"- på Rockefeller Center, med Empire State Building i bakgrunnen selvsagt.


T-banen. Uansett hvor du skal her i byen kan du komme deg ganske i nærheten med metroen.


Butikkene. I Bleecker Street ligger designerbutikkene på rad og rekke. Mye billigere enn i Norge.


De store reklameskjermene på Times Square.


New York Rangers kamp. Er man interessert i hockey, må man på kamp om man er i denne byen..


.. også må man jo selvfølgelig heia litt ekstra på Mats Zuccarello Aasen. Han er jo tross alt fra NORGE!

Tapas med søte jenter

I går kveld besøkte vi tapasrestauranten som er kåret til den 4 beste i New York. Den heter La Nacional og ligger i West Village (14 st, between 7 & 8 avenue). Stemningen, maten, drikken- alt gjør at den er vel verdt et besøk.Det kan lønne seg å bestille bord. Restauranten er ikke stor og dermed blir det stor kamp om plassene. Veldig populært med andre ord. Bra service, rask servering og fantastisk mat gjør restauranten nærmest uslåelig.

Selv bestilte jeg kjøttboller, chorizo og scampi. Ingenting skuffet, men det skal sies at kjøttbollene på Intermezzo hjemme i Asker slo disse. Det andre derimot var bare midt i blinken. Blir nok noen flere turer hit, ja.

God morgen New York, god kveld Norge!For en herlig søndag. Kjæresten lander her om bare 4 dager og det ble i går kveld klart at Rangers er i Stanley Cup Playoffs. Det må jo bare føre til at humøret er på topp. Nå skal jeg hoppe i dusjen og bare nyte dagen. I kveld står god mat på planen. Vi skal på en tapasrestaurant som er kåret til en av de 10 beste i New York.

Håper dere i Norge har hatt en fin søndag foreløpig, spesielt lillesøster som har feiret bursdagen sin! 

Disneyworld - Florida


Den 21 mai er det bare å finne igjen det lille barnet som gjemmer seg inne i meg. Da er skole og alt overstått her, derfor har jeg og Elise bestemt oss for å ta en liten svipp tur til Orlando i Florida, vi blir i 6 dager før vi returnerer til New York. Her står avslapping, kos og ikke minst Disneyworld på planen. "The place where dreams come true". Hotellet vi skal bo på heter BuenaVista Palace Hotel and Spa - her er noen bilder:


Red riding hood

Red riding hood sto på planen i går kveld, eller rødhette og varulven som den heter på norsk. Kvelden startet med herlig sashimi og en pink berry til dessert, det er jo helg. På kinoen holdt det lenge med bare brus, den er ikke akkurat liten som dere ser på bildet over. Litt kjedelig at jeg valgte noe det viste seg at jeg ikke likte, da.

Men, tilbake til filmen. Personlig er jeg ikke veldig fan av overnatulige filmer i det hele tatt, men denne likte jeg virkelig. Vet den har ikke har fått så mye ros og at det er mange lave terningskast ute og går i aviser og lignende. Med andre ord flere som mener noe helt annet enn meg, men jeg vil si den absolutt er verdt pengene.

Slenger med traileren slik at dere kan få en liten smakebit:

Zuccarello tilbake i New York Rangers

Da det ble klart at Mats Zuccarello Aasen ble flyttet ned til farmerlaget Connecticut Whale var ikke lenger Rangers kampene her i New York noe jeg prioritere å bruke pengene mine på, det er nemlig ikke akkurat billig. Nå viser det seg derimot at han etter kun 1 uke er tilbake i NHL og da med andre ord å se i Madison Square Garden. Det liker jeg veldig godt. Skal ikke si jeg ikke ville gått på flere kamper om han ikke spilte, men det gjør det ekstra stas at en tidligere Frisk-gutt er å se på banen. Jeg har nok kanskje blitt litt patriotisk her nede. 


Skal sies at den siste seriekampen spilles i dag, men jeg har fremdeles stor tro på at Rangers når et sluttspill. Satser også på at Mats er å se på banen. Da prioriteres hockeykamper fremfor shopping nemlig.

Shopping på fifth avenue!

Dersom du er i New York og vil ha en god salat der du selv bestemmer hva den skal inneholde, dra på EuropaCafé. Der kjøper du en basic grønn salat - og bestemmer så hva du ønsker å tilsette fra den fantastiske salatbaren. Veldig god lunsj etter noen timer med engelsk, der vi diskuterte logoer og så en film om Calvin Klein.

Etter å ha fått litt mat i magen var vi veldig klare for shopping- vi satte nesen mot fifth avenue.

2 kjoler, 1 skjorte, 1 bukse og 1 clutch rikere. Nå skal jeg gjøre meg klar til å dra på thai-restaurant.

Fantastiske uker i vente!

Nå har nettopp en av de søteste pikene i verden bestilt tur hit til New York, nemlig Anniken. Hun reiser med søsteren sin og er i byen fra 25 april til 2 mai! Savner jentene hjemme, så det skal absolutt bli bra å få en av de ned hit. Blir en del besøk fremover med andre ord. Jeg gleder meg, tror April blir en herlig måned.

Nå, når jeg skrev dette fikk jeg akkurat vite at Ida også henger seg på. Åh, dette blir så bra!

Michael Kors - sandaler

Nå gleder jeg meg til sommeren. Fant disse fantastiske sandalene på DSW (Designer Shoe Warehouse) på Union Square, prisen var ca 1000 kr. Til min store forbauselse var de utrolig gode å gå i! Er de ikke fine?

The opposite of two - a lonely me and a lonely you

2 år og 8 mnd med deg <3 Nå er det bare 11 dager til du lander i New York, gjett om jeg gleder meg!

Den internasjonale putekrig-dagen

Idag er det den internasjonale putekrige-dagen. Vi tok turen til Union Square, der var putekrigen i full gang. Reportere, fotografer og et kaos av folk. Dessverre hadde vi ikke med oss pute, så vi fikk ikke komme inn på selve området. Da var det ikke like stas, men gøy å ha sett uansett. Det var virkelig puter overalt!!!

Converse All StarMin lillesøster ble rimelig glad da hun fant ut at de har en egen Conversebutikk i Soho. Utvalget er mye større enn hjemme og skoene er også mye billigere. Her koster ett par litt under 300 kr. Da lillesøster reiste hit var hun stolt eier av 5 par allerede, da hun kom hjem igjen hadde hun hele 10 par Conversesko- det er mange det!!

Lillesøster- Kaja <3

Personlig eier jeg bare ett par, men det er jo tross alt ett par mer enn jeg hadde da jeg kom hit.

April allerede??

Tenk at det er april allerede. Denne måneden bringer så mye koselig med seg. Det viktigste er våren, men påsken er jo også verdt å nevne. 2 måneder av mitt opphold i New York er unnagjort, nå er jeg faktisk halvveis. Om nøyaktig 2 nye måneder sitter jeg på flyet hjem mot Norge. Akkurat nå er det veldig veldig rart å tenke på.

De første månedene her nede har gått helt vanvittig fort, har opplevd utrolig mye. Målet er allikevel at april og mai skal bli enda mer innholdsrike. Temperaturen beveger seg sakte, men sikkert oppover. Vi har hatt besøk av både vår og sommer, men været skifter fort her. Nå er jeg klar for å nyte varme dager i byen som aldri sover.

6 ting som gjør at jeg liker New York!


Søte roomies (Elise, Mirelle og Hedvig)


Shoppingen- rett og slett. Favorittgaten er Bleecker Street- det er så koselig der. Skal sies at de fleste butikkene er ganske dyre da. Gaten ligger ikke langt unna Soho. Der har du et utvalg i alle prisklasser. Om du reiser til New York for å shoppe er uten tvil også fifth avenue og madison avenue vel verdt et besøk.


Pinkberry!! Yoghurtis med all verdens god topping- trenger jeg å si noe mer?. Har vel nevnt dette noen ganger på bloggen nå, men jeg kan rett og slett ikke få nok. Nesten farlig. I think I'm addicted. 


Tao er det stedet jeg har spist som virkelig har skilt seg ut foreløpig. Absolutt alt jeg har smakt har vært like godt. Forrett, hovedrett og dessert- smelter på tungen alt sammen. Stemningen gjør opplevelsen enda bedre. Også når det kommer til steder å spise er mulighetene uttalige. Allikevel savner jeg middag hos foreldrene mine. Borte bra, hjemme best. Restaurantmaten er god, men mamma sin mat er absolutt best.


Cupcakes- fra Magnolia Bakery. Mange kjenner kanskje igjen stedet fra "Sex and the city"? Veldig godt, så lenge du bare spiser der en gang i blant. 1 holder så absolutt, her kan det bli for mye av det gode. 


De høye bygningene. New York hadde jo tross alt ikke vært det samme uten disse?

Maria Forvik

22, Asker

Hei! Jeg heter Maria og er 22 år gammel. Studerer førskolelærer og er på jakt etter et sunnere liv. Denne bloggen er først og fremst for å holde min egen motivasjon oppe. Her får du rett og slett små glimt av min hverdag. Tidligere har jeg bodd i og blogget fra New York City. Tørr ikke påstå at livet mitt er like spennende i dag, men hyggelig at du titter innom likevel :)

Kategorier

Arkiv


hits