Forside Om meg Kontakt

Tell the world, I'm coming home..

At bloggingen de siste dagene har vært litt bånn i bøtta er det vel ingen tvil om. Føler allikevel at jeg har gode grunner til å ha vært litt fraværende - i'm going home. Dette blir sannsynligvis det siste innlegget mitt fra byen i mitt hjerte. Kjært barn har mange navn, stedet jeg viser til blir også kalt både det store eplet og byen som aldri sover. Det er selvfølgelig New York jeg snakker om, her har jeg tilbringt de siste 4 månedene, nå skal jeg hjem.

Akkurat nå har ikke kroppen min det særlig bra, de forskjellige følelsene slåss mot hverandre inni den. Selvfølgelig skal det bli godt å komme hjem til familie, kjæreste og venner. Gleder meg til å gi de en god klem og snakke med de om alt mellom himmel og jord. En stor klump vokser allikevel i magen min, tror den er på vei opp mot halsen, føles nesten som om jeg snart må spy. Å tenke på at jeg skal forlate en by som denne og fantastiske mennesker her nede fører til at jeg ikke vil hjem. New York kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt.

6 kommentarer

Emilie Mikalsen.

01.06.2011 kl.11:07

Skjønner hva du mener! Men det blir nok godt å komme hjem, du kan alltids besøke New York igjen :D God tur hjem!

ceciliehk

01.06.2011 kl.11:19

god tur hjem da :)

тorιll celιɴe

01.06.2011 kl.13:01

god tur hjem! :)

Thale Sunniva - Reise

01.06.2011 kl.14:38

Du er jo utrolig heldig som har fått vært i New York da! Var der selv i mars, desverre bare noen dager, og det må ha vært en av de beste reisene jeg noen gang har hatt, utenom da jeg reiste til Bangladesh.

Appropo reise;

Ikke for å spamme eller noe, men jeg hadde blitt veldig glad om du hadde stemt på innlegget mitt her: http://www.escada.blogg.no/?page=0&view=14&offset=0 og hjelper meg ved å vinne en reise til INDIA! Innlegget jeg deltar med omhandler en unik reise jeg hadde til Bangladesh for 2 år siden.

Lisn

02.06.2011 kl.15:32

skjønner deg, men det blir sikket kjempe koselig å komme hjem igjen! desuten du kan alltids dra tilbake!

#Atlantez#

03.06.2011 kl.23:15

god tur hjem det blir nok bra

Skriv en ny kommentar

Maria Forvik

22, Asker

Hei! Jeg heter Maria og er 22 år gammel. Studerer førskolelærer og er på jakt etter et sunnere liv. Denne bloggen er først og fremst for å holde min egen motivasjon oppe. Her får du rett og slett små glimt av min hverdag. Tidligere har jeg bodd i og blogget fra New York City. Tørr ikke påstå at livet mitt er like spennende i dag, men hyggelig at du titter innom likevel :)

Kategorier

Arkiv


hits